3019825-7
0400 48 50 60
info@kespalvelut.com

YRITYKSILLE

RAKENNUSPALVELUT I KULJETUSPALVELUT I SIIVOUSPALVELUT

KES Palvelut Oy on palveluita ja henkilöstöratkaisuja tarjoava yritys. Palvelemme asiakkaitamme Uudellamaalla. Rakastamme maapalloa ja ihmisiä. Meidän arjen tekemisessä nämä kaksi peruspilaria näkyvät aina.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja monipuolisia palveluja ja henkilöstöratkaisuja eri sektoreissa. Monipuoliset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissä monipuolisissa työtehtävissä.

Panostamme myös jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme tekijöillemme monipuoliset kehityspolut erityyppisissä tehtävissä.

Oikein suunniteltuna henkilöstövuokraus käyttö säästävät kustannuksia ja antavat tarvittavaa joustoa, oli sitten kyse loma- ja ruuhkahuippujen tasaamisesta tai pidempiaikaisesta tarpeesta. Yhteistyö kanssamme on luotettavaa ja varmistaa tekijöiden helppouden ja oikean osaamisen.

Koska meidän tehtävänämme ei ole ainoastaan vuokrata työvoimaa, vaan parantaa yrityksien arkea jatkuvasti tarjoamalla nopeita ja tehokkaita palveluratkaisuja. 

Asiakkaistamme pidetään huolta myös työn jälkeen. Olemme taidoistamme ja kokemuksestamme ylpeitä. Meidän työllemme takaamme 100% tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeen avulla ja keskustelemme kanssasi mielellämme lisää!

Slide 1
Pyydä tarjous tai ilmainen arviointikäynti
100% tyytyväisyystakuu työllemme

Yhteydenottolomake